Prin conţinutul bogat în substanţe active extrase din plante, la care se adaugă proprietăţile emoliente ale uleiurilor vegetale și ale cerii, Săpunurile Nera Plant mențin sănătatea pielii şi o protejează împotriva factorilor externi.

Dacă sunteți interesați de produsele noastre vă rugăm să ne vizitați.

Săpun solid cu salvie 110g

Săpun solid cu salvie 110g

Pret: 21 lei

Proprietati
Produs fabricat manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale şi ceară. Conținut ridicat de glicerină.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?

  • Regenerează și împrospătează pielea
  • Îndepărtează celulele moarte
  • Dezinfectează pielea
  • Calmează iritațiile
  • Ajută la reglarea nivelului de sebum secretat
  • Antiperspirant

Pentru ce se recomandă?

  • Menţinerea echilibrului natural al pielii
  • Răni și iritații cutanate
  • Vergeturi
  • Ten gras, cu pori dilatați
  • Transpirație excesivă
Ingrediente
Ce ingrediente conţine?

Ulei de floarea soarelui, apă, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, grăsime nehidrogenată de palmier, hidroxid de sodiu, ceară de albine, extract de salvie, pulbere de salvie, ulei volatil de salvie.

Ce proprietăţi are fiecare ingredient?

Extractul de salvie reduce transpirația excesivă. Are efect benefic asupra porilor dilatați și vizibili. Cicatrizează.

Uleiul de floarea soarelui presat la rece conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și a arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline previne uscarea pielii, îi menţine elasticitatea şi tinereţea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obţinută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este folosită ca adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Grăsimea de palmier estompează cicatricele vechi datorită conţinutului de vitamina A şi vitamina E. Conferă pielii un aspect tânăr şi prospeţime. Are proprietăţi hidratante. Este adjuvant în boli de piele, precum psoriazisul şi eczemele.

Hidroxidul de sodiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de sodiu folosită la prepararea săpunurilor este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind neutralizat.

Ceara de albine este folosită în prepararea săpunurilor, deoarece conferă acestora consistenţă şi stabilitate. Este cunoscută pentru acţiunea ei de restructurare şi elasticizare a pielii, pe care o calmează şi o ajută să reţină umezeala.

Uleiul volatil de salvie are proprietăți antiseptice și antibacteriene. Poate fi utilizat pentru prevenirea și tratarea infecțiilor cutanate și a cicatricelor. Reduce vergeturile. Ajută în transpirația excesivă.

Mod de utilizare
Cum se utilizează produsul?

Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă.

Mod de prezentare: săpun cu formă rotundă, a 60 g, în ambalaj individual – cutie de carton

Săpun solid cu propolis, scorţişoară şi cacao 110g

Săpun solid cu propolis, scorţişoară şi cacao 110g

Pret: 21,00 lei

Proprietati
Produs fabricat manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale, ceară, propolis, scorţişoară şi cacao.Conținut ridicat de glicerină.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?

  • Hidratează şi tonifică pielea
  • Curăță  pielea (antiseptic și antiacneic)
  • Ajută la cicatrizarea şi la regenerarea pielii

Pentru ce se recomandă?

  • Menţinerea sănătăţii pielii
  • Restabilirea pH-ului natural al pielii
  • Ten acneic
  • Coşuri, negi, micoze, eczeme, inflamații ale epidermei
Ingrediente
Ce ingrediente conţine?

(RO) ulei de floarea soarelui, apă, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, grăsime nehidrogenată de palmier, hidroxid de sodiu, ceară de albine, extract de busuioc, pulbere de scorțișoară, pudră de cacao, propolis.

Ce proprietăţi are fiecare ingredient?

Extractul de busuioc este recomandat în formulele produselor cosmetice destinate îngrijirii pieii grase, acneice. Această plantă normalizează secreția de sebum, cicatrizează și calmează epiderma. Are proprietăți antiseptice și antiinflamatoare. Acţionează asupra punctelor negre și a coșurilor, diminuându-le progresiv.

Uleiul de floarea soarelui presat la rece conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și a arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline previne uscarea pielii, îi menţine elasticitatea şi tinereţea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obţinută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este folosită ca adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Grăsimea de palmier estompează cicatricele vechi datorită conţinutului de vitamina A şi vitamina E. Conferă pielii un aspect tânăr şi prospeţime. Are proprietăţi hidratante. Este adjuvant în boli de piele, precum psoriazisul şi eczemele.

Hidroxidul de sodiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de sodiu folosită la prepararea săpunurilor este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind neutralizat.

Ceara de albine este folosită în prepararea săpunurilor, deoarece conferă acestora consistenţă şi stabilitate. Este cunoscută pentru acţiunea ei de restructurare şi elasticizare a pielii, pe care o calmează şi o ajută să reţină umezeala.

Propolisul stimulează producţia de colagen şi elastine, reface ţesuturile afectate de răni, fiind un bun cicatrizant. Este indicat  în infecţii şi arsuri, bătături şi cheratite, răni vechi, micoze, negi şi aluniţe. Propolisul are proprietăţi dezinfectante, antiinflamatorii, antiacneice, antioxidante.

Pulberea de scorţişoară este exfoliantă, dar şi îndeajuns de blândă pentru a catifela pielea. Conferă o mai bună circulaţie a sângelui la nivelul epidermei, ceea ce face ca pielea să pară mai proaspătă, mai regenerată, iar ridurile fine să devină mai puţin vizibile. Datorită proprietăţilor antivirale, antimicrobiene şi antiinflamatorii, scorţişoara ajută la vindecarea acneei şi a coşurilor.

Pudra de cacao are un conţinut bogat în antioxidanţi, care apără pielea de acţiunea radicalilor liberi, împiedicând astfel procesul de îmbătrânire. Este recunoscută pentru efectul ei revigorant. Menţine pH-ul optim al tenului şi îi conferă un aspect luminos.

Mod de utilizare
Cum se utilizează produsul?

Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă.

Mod de prezentare: săpun cu formă rotundă, a 60 g, în ambalaj individual – cutie de carton

Săpun solid cu pelin şi tărâţe 110g

Săpun solid cu pelin şi tărâţe 110g

Pret: 21,00 lei

Proprietati
Produs fabricat manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale, ceară şi tărâţe de grâu. Conținut ridicat de glicerină.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?

  • Catifelează și tonifică pielea, grăbind regenerarea celulară
  • Antiseptic
  • Exfoliant (îndepărtează stratul de celule moarte)
  • Reglează excesul de sebum

Pentru ce se recomandă?

  • Piele sensibilă
  • Piele predispusă la infecţii
  • Puncte negre, coșuri
  • Ten gras
Ingrediente
Ce ingrediente conţine?

(RO) ulei de floarea soarelui, apă, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, grăsime nehidrogenată de palmier, hidroxid de sodiu, ceară de albine, extract de pelin, pulbere de pelin, tărâțe de grâu, ulei volatil de cimbru.

Ce proprietăţi are fiecare ingredient?

Extractul şi pulberea de pelin sunt antimicrobiene, emoliente, uşor hemostatice. Tonifică şi regenerează pielea.

Uleiul de floarea soarelui presat la rece conține vitaminele A și D, calciu și fier.  Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline previne uscarea pielii, îi menţine elasticitatea şi tinereţea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obţinută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este folosită ca adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Grăsimea de palmier estompează cicatricele vechi datorită conţinutului de vitamina A şi vitamina E. Conferă pielii un aspect tânăr şi prospeţime. Are proprietăţi hidratante. Este adjuvant în boli de piele, precum psoriazisul şi eczemele.

Hidroxidul de sodiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de sodiu folosită la prepararea săpunurilor este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind neutralizat.

Ceara de albine este folosită în prepararea săpunurilor solide, deoarece conferă acestora consistenţă şi stabilitate. Ceara pură nu influenţează culoarea compoziţiilor. Este cunoscută pentru acţiunea ei de restructurare şi elasticizare a pielii, pe care o calmează şi o ajută să reţină umezeala. Principiile active din ceară nu se pierd prin prelucrarea termică.

Tărâţele de grâu contribuie la exfoliere, îndepărtează excesul de sebum şi punctele negre.

Uleiul volatil de cimbru este antiseptic cutanat. Are efecte antibiotice extrem de puternice şi cu un spectru foarte larg. Conform studiilor, compuşii uleiului volatil de cimbru atacă membrana celulară a bacteriilor, reducându-i permeabilitatea, ceea ce duce la moartea microorganismelor respective.

Mod de utilizare
Cum se utilizează produsul?

Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă.

Mod de prezentare: săpun cu formă rotundă, a 60 g, în ambalaj individual – cutie de carton

Săpun solid cu mentă 110g

Săpun solid cu mentă 110g

Pret: 21,00 lei

Proprietati
Produs fabricat manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale şi ceară. Conținut ridicat de glicerină.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?

  • Echilibrează pH-ul pielii
  • Catifelează pielea
  • Calmează erupţiile şi pielea înroşită
  • Reglează excesul de sebum

Pentru ce se recomandă?

  • Restabilirea pH-ului natural al pielii
  • Piele înroşită, inflamată
  • Erupţii cutanate
  • Ten gras, acneic
Ingrediente
Ce ingrediente conţine?

(RO) ulei de floarea soarelui, apă, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, grăsime nehidrogenată de palmier, hidroxid de sodiu, ceară de albine, extract de mentă, pulbere de mentă, ulei volatil de mentă.

Ce proprietăţi are fiecare ingredient?

Extractul şi pulberea din frunze de mentă echilibrează pH-ul pielii,  ajutând astfel la reglarea secreţiei de sebum. Prin proprietăţile ei astringente, antiseptice şi antiinflamatorii, menta ajută la ameliorarea acneei, a punctelor negre, a erupţiilor cutanate şi calmează pielea înroşită.

Uleiul de floarea soarelui presat la rece conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline previne uscarea pielii, îi menţine elasticitatea şi tinereţea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obţinută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este folosită în diferite afecțiuni ale pielii: ajută în psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare pentru săpun. Uleiul de cocos este foarte stabil în timp, îşi păstrează intacte calităţile timp de câţiva ani fără refrigerare.

Grăsimea de palmier estompează cicatricele vechi datorită conţinutului de vitamina A şi vitamina E. Conferă pielii un aspect tânăr şi prospeţime. Are proprietăţi hidratante. Este adjuvant în boli de piele, precum psoriazisul şi eczemele.

Hidroxidul de sodiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de sodiu folosită la prepararea săpunurilor este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind neutralizat.

Ceara de albine este folosită în prepararea săpunurilor, deoarece conferă acestora consistenţă şi stabilitate. Este cunoscută pentru acţiunea ei de restructurare şi elasticizare a pielii, pe care o calmează şi o ajută să reţină umezeala.

Uleiul volatil de mentă ajută la calmarea iritaţiilor pielii şi reduce pruritul provocat de înţepăturile de insecte.

Mod de utilizare
Cum se utilizează produsul?

Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă.

Mod de prezentare: săpun cu formă rotundă, a 60 g, în ambalaj individual – cutie de carton

Săpun solid cu lavandă 110g

Săpun solid cu lavandă 110g

Pret: 21,00 lei

Proprietati
Produs fabricat manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale şi ceară. Conținut ridicat de glicerină.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?

  • Hidratează şi relaxează pielea
  • Antiseptic
  • Regenerează pielea afectată de eczeme, dermatite alergice și inflamații

Pentru ce se recomandă?

  • Îngrijirea zilnică a pielii sănătoase
  • Piele sensibilă, iritată
  • Ten acneic
  • Eczeme, dermatite alergice, inflamații ale pielii
Ingrediente
Ce ingrediente conţine?

(RO) apă, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, grăsime nehidrogenată de palmier, hidroxid de sodiu, ceară de albine, extract de lavandă, ulei volatil de lavandă, linalool.

Ce proprietăţi are fiecare ingredient?

Extractul de lavandă este recomandat pentru toate tipurile de piele și ajută în dermatite, arsuri și inflamații.

Uleiul de floarea soarelui presat la rece conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și a arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline previne uscarea pielii, îi menţine elasticitatea şi tinereţea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obţinută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este folosită ca adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Grăsimea de palmier estompează cicatricele vechi datorită conţinutului de vitamina A şi vitamina E. Conferă pielii un aspect tânăr şi prospeţime. Are proprietăţi hidratante. Este adjuvant în boli de piele, precum psoriazis şi eczeme.

Hidroxidul de sodiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de sodiu folosită la prepararea săpunurilor este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind neutralizat.

Ceara de albine este folosită în prepararea săpunurilor, deoarece conferă acestora consistenţă şi stabilitate. Este cunoscută pentru acţiunea ei de restructurare şi elasticizare a pielii, pe care o calmează şi o ajută să reţină umezeala.

Uleiul volatil de lavandă calmează, cicatrizează, are efect antiinflamator. Are, de asemenea, proprietăţi antifungice, antiseptice şi regenerative, ajutând la relaxarea pielii. Vitamina E conținută conferă elasticitate pielii.

Mod de utilizare
Cum se utilizează produsul?

Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă.

Mod de prezentare: săpun cu formă rotundă, a 60g, în ambalaj individual – cutie de carton

Vă place ce vedeți?

Poate le place și altora. Ar fi minunat să afle!