Pentru oferta completă de carte,

vă rugăm să ne vizitați.
Povestea unei familii fericite

Povestea unei familii fericite

Pret: 2 lei

Info

Autor: Dionysios Farasiotis

Editura: Egumeniţa

Format: 13/20

Pagini: 472

ISBN: 973-7952-75-8

Detalii

Ma socotesc pe mine insumi fericit pentru faptul de a fi cunoscut de-a lungul vietii oameni de seama, precum batranul Paisie. Ei m-au ajutat foarte mult in drumul meu. Mi-au daruit experiente minunate si au raspuns in acest fel dificilelor intrebari cu care m-am luptat vreme de multi ani: De ce exista lumea? Exista Dumnezeu? Cum trebuie sa traiesc? Cine sunt? In ce consta firea mea? Voi inceta sa exist dupa moarte?…
Traiam si ma miscam cufundat intr-o taina. Lumea, viata mi se revelau ca o uriasa taina… Dar cea mai intima taina a mea eram eu insumi. Sinele meu… acest necunoscut.
Imi era pur si simplu cu neputinta sa traiesc fara a dobandi raspunsuri la asemenea intrebari.In jurul meu, in societate, oamenii manifestau un acut dezinteres pentru acest tip de probleme. Incercam din rasputeri sa rezist, dar fara succes. Ma apropiam de prabusire. Exact atunci l-am cunoscut pe batranul Paisie. Atunci au venit minunatele experiente, darurile duhovnicesti. Se spulbera astfel nestiinta, si aflam raspunsurile indelung cautate.
Am petrecut ani de zile bucuros si fericit in “singuratatea” mea. Purtam in suflet aceste daruri duhovnicesti. Din cand in cand le scoteam din “vistieria ” inimii, ma minunam si ma bucuram de ele … Ce-mi daruise Dumnezeu! Incet-incet am inceput sa ma gandesc si la ceilalti oameni…

Legende creștine

Legende creștine

Pret: 5 lei

Info

Autor: –

Detalii

Carte ilustrată cu 14 legende românești despre faună și floră: de ce e verde bradul, de ce tremură plopul și multe altele.

Ghicitori creștine

Ghicitori creștine

Pret: 5 lei

Info

Autor: –

Detalii

44 de ghicitori in versuri, și cu răspunsuri detaliate – gen dicționar

Probleme creștine de logică și perspicacitate

Probleme creștine de logică și perspicacitate

Pret: 5 lei

Info

Autor: Leon Magdan

Detalii

Conține probleme de logică și perspicacitate, care antrenează mințile atât celor mic, cât și celor mari.

Soluțiile de la sfârșitul cărții vă descoperă moduri istețe de rezolvare, idei sclipitoare, frapante prin raționamentul simplu și logic.

Povești cu îngeri

Povești cu îngeri

Pret: 10 lei

Info

Autor: Leon Magdan

Detalii

Conține 8 povești frumoase ce impresionează atât prin tâlcul lor cât și prin grafica deosebită.

Vă place ce vedeți?

Poate le place și altora. Ar fi minunat să afle!