Pentru oferta completă de carte,

vă rugăm să ne vizitați.
Sfântul Nectarie al Eghinei, făcătorul de minuni

Sfântul Nectarie al Eghinei, făcătorul de minuni

Pret: 20 lei

Info
Autor: Cătălin Grigore
Detalii
Ma socotesc pe mine insumi fericit pentru faptul de a fi cunoscut de-a lungul vietii oameni de seama, precum batranul Paisie. Ei m-au ajutat foarte mult in drumul meu. Mi-au daruit experiente minunate si au raspuns in acest fel dificilelor intrebari cu care m-am luptat vreme de multi ani: De ce exista lumea? Exista Dumnezeu? Cum trebuie sa traiesc? Cine sunt? In ce consta firea mea? Voi inceta sa exist dupa moarte?…
Traiam si ma miscam cufundat intr-o taina. Lumea, viata mi se revelau ca o uriasa taina… Dar cea mai intima taina a mea eram eu insumi. Sinele meu… acest necunoscut.
Imi era pur si simplu cu neputinta sa traiesc fara a dobandi raspunsuri la asemenea intrebari.In jurul meu, in societate, oamenii manifestau un acut dezinteres pentru acest tip de probleme. Incercam din rasputeri sa rezist, dar fara succes. Ma apropiam de prabusire. Exact atunci l-am cunoscut pe batranul Paisie. Atunci au venit minunatele experiente, darurile duhovnicesti. Se spulbera astfel nestiinta, si aflam raspunsurile indelung cautate.
Am petrecut ani de zile bucuros si fericit in “singuratatea” mea. Purtam in suflet aceste daruri duhovnicesti. Din cand in cand le scoteam din “vistieria ” inimii, ma minunam si ma bucuram de ele … Ce-mi daruise Dumnezeu! Incet-incet am inceput sa ma gandesc si la ceilalti oameni…
Povestea Sfântului Ioan Maximovici, noul Făcător de minuni

Povestea Sfântului Ioan Maximovici, noul Făcător de minuni

Pret: 19,50 lei

Info

Autor: Catalin Grigore

Detalii

La sfârșitul veacului al XIX-lea, într-o familie înstărită din Rusia țaristă, vine pe lume micul Mihail. Deși se născuse cu un defect de vorbire și avea un picior mai scurt decât celălalt, el și-a urmat cu hotărâre și credință drumul, devenind mai întâi cadet, apoi monah, profesor de seminar și în sfârșit Arhiepiscopul Ioan de Shanghai și San Francisco. Mare rugător și călător neobosit oriunde i se cerea ajutorul, Sfântul Ioan Maximovici a lăsat până astăzi multe mărturii ale minunilor sale pe cele cinci continente pe care le-a străbătut.

Viața lui îngerească a fost o adevărată mângâiere pentru oamenii aflați în necazuri și suferințe de tot felul. Ea se înfățișează ca un îndemn pentru copii să arate și ei dragoste și înțelegere față de toți cei îndurerați.

Sfântul ierarh Luca al Crimeii, doctorul fără de arginți

Sfântul ierarh Luca al Crimeii, doctorul fără de arginți

Pret: 19,50 lei

Info

Autor: Cătălin Grigore

Detalii

Cel care avea să devină Episcopul Luca se naște în primăvara anului 1877, în Rusia, în familia unui farmacist. Deși era atras de pictură, se hotărăște să devină medic de țară, ca să aline suferințele oamenilor, după exemplul părinților lui. În timp, ajunge un chirurg strălucit, căruia toate operațiile îi reușesc fără greșeală, datorită evlaviei sale față de icoana Maicii Domnului. Iubitor și apărător al clerului, medicul Valentin este chemat de Dumnezeu la slujirea arhierească într-o perioadă de mare luptă împotriva Ortodoxiei. După izbucnirea Revoluției Bolșevice, este arestat și exilat pentru mărturisirea credinței în Hristos, de la care primește darul tămăduirii și al facerii de minuni.
Chirurg vestit, tată iubitor și mai apoi episcop mărturisitor, Sfântul Ierarh Luca Doctorul este și astăzi un model desăvârșit de viață închinată lui Dumnezeu și oamenilor.

Vă place ce vedeți?

Poate le place și altora. Ar fi minunat să afle!