Pentru oferta completă de carte,

vă rugăm să ne vizitați.
Am văzut Raiul. Mărturia unei femei care a stat trei săptămâni în moarte clinică

Am văzut Raiul. Mărturia unei femei care a stat trei săptămâni în moarte clinică

Pret: 10 lei

Info

Autor: Ada Mihaela Calciu

PAGINI: 158

FORMAT: 10×17 cm

Detalii

Ediţia a patra, revăzută şi adăugită

Cartea este o lectie de viata, o invitatie la reflectie asupra uneia dintre cele mai profunde experiente umane. Lumina pe care o raspandeste este intensa, iar puterea ei vine tocmai din simplitatea prezentarii unor evenimente. A aduce marturie, a reactualiza un moment dureros din viata unui om care “a vazut Raiul”, dar nu moartea, ne poate ajuta sa alungam angoase si sa ne intarim credinta in Hristos cel rastignit si inviat.

Cum să ne creştem copiii. Canon de rugăciune pentru copilul bolnav

Cum să ne creştem copiii. Canon de rugăciune pentru copilul bolnav

Pret: 12 lei

Info

Autor: Danion Vasile

ISBN: 978-606-8451-85-5

PAGINI: 208

FORMAT: 13×20 cm

Detalii

În timp ce diavolul născoceşte noi şi perfecţionate mijloace de atragere a copiilor pe căile pierzării, părinţii creştini învaţă tot mai multe lucruri despre modul în care îşi pot călăuzi copiii pe drumul cel bun.
Niciun părinte nu poate spune că e un părinte perfect, niciun părinte nu poate afirma că este prea înţelept pentru a avea nevoie de astfel de sfaturi. Problemele pe care le ridică educaţia religioasă a copiilor sunt atât de variate, încât ar fi greu de presupus că s-ar ajunge vreodată la epuizarea acestui subiect.

Prin articolele din cartea de faţă sunt oferite câteva sfaturi de trebuinţă părinţilor care vor să îşi crească fiii şi fiicele pe calea credinţei.

Găsim în această carte rugăciuni pe care le pot spune părinţii pentru copiii lor. De la “Acatistul Maicii Domnului, povăţuitoarea copiilor” până la “Rugăciunea pentru copilul căzut în păcat”. De la “Canonul de rugăciune pentru mântuirea copiilor” până la “Rugăciunea pentru copilul bolnav”.
Fie ca părinţii care se vor ruga cu smerenie pentru copiii lor şi îi vor creşte sub acoperământul Bisericii să se bucure împreună cu ei de darurile cereşti din împărăţia lui Dumnezeu.

Părintele Nicodim Jar

Comornic. Acatiste şi canoane de rugăciune

Comornic. Acatiste şi canoane de rugăciune

Pret: 20 lei

Info

ISBN: 978-606-8451-86-2

PAGINI: 430

FORMAT: 12X17.5 cm

Detalii

Comornic este o culegere de acatiste şi canoane de rugăciune. Numele de comornic a fost dat de Sandu Tudor – cel care avea să devină ieroschimonahul Daniil, unul dintre sfinţii închisorilor – primului său volum de versuri. Termenul este folosit aici nu în sensul arhaic, de celar la strană, ci în sens figurat, de adunare de comori duhovniceşti. Pentru că rugăciunile comori sunt pentru cei ce le rostesc cu evlavie şi le simt folosul.

Comornic reuneşte rugăciuni – fie acatiste, fie canoane – care au fost citite şi recitite de monahi sau de mireni. Întrucât în prima ediţie în limba română cele mai multe texte au apărut în volume care conţineau şi vieţi de sfinţi sau învăţături duhovniceşti, am considerat că este potrivită adunarea lor la un loc.

Vă place ce vedeți?

Poate le place și altora. Ar fi minunat să afle!